Indicaties

Geen energie

Lichaamsspanningen
Concentratieproblemen

Overspannen? Burn-out klachten transformeren

Niet straks, maar Nu!

MunayQi is super slim in mentale coaching door de oorzaak van overspannen burnout klachten te transformeren. Ben jij overspannen door burn-out klachten en voel jij al aan dat stress transformatie noodzakelijk is? Lees dan verder over mijn burnout oplossing, die mij als ervaringsdeskundige de mindset change heeft gebracht, die het leven verandert!

Vanaf jongs af aan heb ik het gevoel gehad er alleen voor te staan. Mijn vader heeft er voor gekozen om niet voor ons te zorgen. Mijn overtuiging was gaande weg; ‘ik ben niet goed genoeg’. Door mijn perfectionisme en onbewuste overtuigingen werkte ik erg hard en veel in mijn eigen bedrijf en runde mijn huishouden met kinderen alleen. Uiteindelijk raakte ik zo oververmoeid, dat burnout symptomen zoals rugpijn, zenuwachtig gevoel en somberheid mij weerhielden gelukkig te zijn. Ik was zo overspannen door burn-out, dat ik wist, dit moet anders.

Ja, ik wil een mental coach gespecialiseerd in fysiek- en mentale pijnbestrijding in Purmerend en Hoorn omgeving.

Ja, ik wil ontspanning

Oude patronen veranderen eens en voor altijd!

Leren loslaten

Ondertussen heb ik geleerd dat onderliggende emoties en overtuigingen ons gedrag sturen. Mijn programma met vastzittende patronen, veroorzaakte in mijn brein burn-out klachten. Veelal vallen we terug in onze oude patronen en houden voornemens geen stand. Hierdoor kan het oppakken van ons dagelijkse leven na burn-out best moeilijk zijn. Er is namelijk weinig zekerheid in ons leven. En toch willen we alles onder controle houden. We ervaren faalangst, omdat we bang zijn om iets niet goed te doen. We zetten geen grenzen omdat we dan misschien niet aardig meer worden gevonden. En gaan sociale situaties uit de weg omdat we onzeker zijn.

Begrijp dat dit jouw innerlijke stem is, die jou continue wilt beschermen. Jouw criticus werkt je tegen om assertief stappen te zetten naar een leven wat bij jou past.  Het bevestigd dus dat niet werkdruk, maar een emotioneel conflict binnen in ons, ten grondslag ligt aan stress en burn-out. Als je zelfvertrouwen een deuk heeft gekregen en je slaapt slecht, dan zal alleen ontspanning via massage, wandelen of leuke dingen doen niet voldoende zijn. Hoe je stress kan leren loslaten lees je in mijn blog Ik help je om interne en externe stressoren te zien en energetisch in jouw systeem voor altijd te veranderen.

Je emotionele verwerkingspatronen herschrijven op jouw harde (brein) schijf is noodzakelijk om je zelfbeeld en gedrag daadwerkelijk te transformeren. Weet je nog mijn missie? Zorgen dat jij ‘veerkracht’ ervaart en dat jij weer een innerlijke- en uiterlijke glimlach in de spiegel ziet.

Wil jij van Stress naar Energie via Lichaamsgerichte therapie en Coaching?

Neem contact met mij op!

Ik maak graag een afspraak

Stap 1: Contact met MunayQi

Jacqueline Brandes is uw Transformatie Coach en belt u binnen 24 uur terug om meer informatie te geven. Wilt u vertellen over uw persoonlijke situatie en heeft u vragen, ik ben uw luisterend oor.

Stap 2: Brochure

Onderop deze pagina kunt u de digitale informatie flyer over MunayQi en mijn werkwijze aanvragen. Hierin vind U ook de tarieven.

Stap 3: Vergoeding

is mogelijk via uw aanvullende zorgverzekering of via werkgever of UWV.

Stap 4: Kennismaking

is mogelijk binnen een week met Jacqueline MunayQi therapeut.

Het herschrijven van je onderbewuste overspannen programma bepaalt de uitdraai van wel of geen burn-out in je leven.​​

Ik ben nu een alleenstaande moeder die weer met de juiste energie een balas tussen prive en werk ervaart. ik voel me veel veerkrachtiger nu ik weet, dat ik het waard ben en niet de erkenning van anderen nodig heb. Ik weet hoe het is om vast te zitten in oude patronen. En gelukkig weet ik nu hoe ik dit soort stress kan transformeren en mijn negatieve gedachtengang kan onderbreken.

Herkenbaar voor mij is veel tegelijk te willen.  En mezelf geen rust gunnen. Passie en gedrevenheid zijn prachtige eigenschappen, maar ik gun jou je werk te doen met plezier. En dat je weer geniet van familie om je heen.  Ik help je meer naar jezelf te luisteren. Als je wil kun je de emoties van een trauma uit het verleden leren loslaten. Dit geeft ook een reset in je spierspanning. Waardoor je veel beter slaapt en je fysiek sterker voelt. Samen gaan we jouw stressbronnen achterhalen. En onderzoeken welke balans tussen ontspanning en inspanning jouw fysiek, emotionele en mentale conditie verbeterd.

Herstellen en opbouwen in 5 stappen na burn-out​

1)Fysiek behandeling start met Natuurgeneeskundige intake.

Hoe voel je je fysiek? Kinesiologische test met de biotensor kan behulpaam zijn.

De Ayurveda verlicht pijn en ontstekingen door het gebruik van medicinale oliën tijdens therapeutische massage.

2)Emotionele behandeling van stemmingen en neerslachtigheid doe ik door het medicijnwiel te laten lopen en zonodig een bach bloesem flesje op maat maken voor jou, met frequenties die balans brengen in je gemoedstoestand.

3)Mentale klachten zoals piekeren, vol hoofd of vergeetachtigheid kunnen we verlichten door het hoofd op te ruimen via de Matrixmethode. En Psych-K is behulpzaam om krachtige, positieve overtuigingen in je onbewuste systeem te plaatsen.

Dus wanneer jij hebt geaccepteerd dat het tijd is om aan jezelf te werken, dan begint je:

4)herstelfase, waarbij stoppen met werken, ondergaan van therapeutische massages, healing en praten met een Coach onderdelen kunnen zijn.

5)In de opbouwfase heb je door het doorvoeren van andere overtuigingen, structuur, rust en beweging al meer levenslust en plezier.

En dat is wat ik jou gun; een happy, free & healthy life.

‘So become the best version of yourself in a relaxed way.’

Ja, ik ontvang graag de MunayQi folder