Indicaties

Stress

Somberheid

Piekeren
Faalangst

Depressie door Stress

Op natuurlijke wijze behandelen

Op mentaal, spiritueel en emotioneel niveau wil het lichaam je iets vertellen. het stroomt allemaal niet meer. Je werk geeft je waarschijnlijk geen energie. Je leven voelt zinloos of als sleur misschien. Je ervaart dagelijkse neerslachtigheid die je moe en continue gespannen maakt. En maakt jouw brein overuren in sombere gedachten en kan je nergens meer van genieten? Dan zou dit een depressie door stress kunnen zijn.

Ervaringsdeskundige 

ik snap als geen ander dat je je down kan voelen, zonder dat de aanleiding duidelijk is. En dat is heel frustrerend. Je staat fysiek en geestelijk stil. Je conditie is nul naast het feit je geen zin hebt om te sporten, werken of sociale contacten te onderhouden. Somber zijn wisselt zich af met het blij kunnen zijn. maar wanneer je je depressief gaat voelen wordt het door angsten, gevoelens van schuld of schaamte en zeer negatieve gedachten heftiger.  Een depressie kenmerkt zich door langer dan twee weken zware neeslachtigheid en verlies vsan levenslust te ervaren.

Sombere gedachten weerhouden je waarschijnlijk om de stappen te zetten die je uit deze depressie kunnen halen? Mag ik je helpen? Als ervaringsdeskundige kan ik me goed verbinden met jou. En depressie door stress op natuurlijke wijze behandelen.Gezien vermoeidheid en nergens meer zin in hebben ook te maken kan hebben met andere klachten zoals burn-out, rouw of postnatale-depressie is het belangrijk dat je altijd eerst contact met je huisarts opneemt.

Vind jij het ook niet zonde, als je leven aan je voorbij gaat?

Ja, ik wil ontspanning

Oorzaken depressie

Verlies van Innerlijke kracht

Een gevoel van leegheid en herinneringen aan overledene staan meer op de voorgrond bij verlies. En na langdurige stress door te overmatig te hebben gewerkt, zonder rust of ontspanning kan burn-out tot gevolg hebben. De oorzaken van depressie kunnen zijn: door

-biologische factoren zoals; stress-, hormoon- of immuunsysteemklachten. Daarnaast heeft het gebruik van medicijnen, alcohol en drugs invloed op het verhogen van ontstekingswaarde in je brein.

-Sociale redenen zijn een ingrijpende echtscheiding, eenzaamheid, mishandeling of ontslag.

-Psychisch heeft faalangst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen een verhoogd risico tot de ontwikkeling van een depressie. Een aanpassing in je levenstijl en een reset of mind en hart kunnen al direct invloed hebben op jouw gevoel en humeur.

Klik op de paarse knop als je alvast geïnspireerd wilt worden in de Challenge ‘Hoe wordt je een KrijgerGodin’.

Ook altijd welkom als je een consultgesprek wenst om passende stappen naar stress transformatie te bespreken.  06 508 69 750

Ja, ik doe voor €27,00 mee!

Wil jij van Stress naar Energie via Lichaamsgerichte therapie en Coaching?

Neem contact met ons op!

Ik maak graag een afspraak

Stap 1: Contact met MunayQi

Jacqueline Brandes is uw Transformatie Coach en belt u binnen 24 uur terug om meer informatie te geven. Wilt u vertellen over uw persoonlijke situatie en heeft u vragen, ik ben uw luisterend oor.

Stap 2: Brochure

Onderop deze pagina kunt u de digitale informatie flyer over MunayQi en mijn werkwijze aanvragen. Hierin vind U ook de tarieven.

Stap 3: Vergoeding

is mogelijk via uw aanvullende zorgverzekering of via werkgever of UWV.

Stap 4: Kennismaking

is mogelijk binnen een week met Jacqueline MunayQi therapeut.

Werkwijze en zorgpakketten

Hart in balans: confronteerd je met je gevoelens. Emoties krijgen een plek, je werkt naar acceptatie toe en ervaart weer stroming. Je bent je depressie niet. Je hebt er last van. Jij bent je gedachten niet! Je hoeft die stem niet te geloven! Dus wees lief voor jezelf. Beoefen zelfliefde. Transformeer je negatieve overtuigingen via mijn Psych-K sessies. En kom erachter wat jou echt energie geeft en wat je wil in je leven.

Hoofd in balans: Piekeren stoppen en trauma’s uit het verleden ontladen dat kan via mijn MatrixMethode. Blokkades opheffen creërt ruimte in het hoofd. Focus op je ademhaling. Mediteer. Of doe aan Mindfulness en sta stil bij het Nu! Daarnaast helpt Psych-K oude gedachten los te laten en te vervangen. Je vervolgt jouw coaching sessies via uit het hoofd in het lijf te gaan.

Lijf in balans: Samen kunnen we in beweging komen en wandelen in de buitenlucht en in de natuur. Walk the Talk.

Eet zo gezond en onbewerkt mogelijk noten, fruit, groenten en peulvruchten. In plaats van snoep, alcohol, zuivel en vlees. Gewoontes veranderen kan ook met Psych-K.

Ja, ik ontvang graag de MunayQi folder