‘niet wachten tot misschien ooit….of tot je lichaam zegt; ‘ho, stop en niet verder’.

 

Reset Your Mind & Soul

 

 

Fortuna Heading Text

Ziek zijn had ik geen tijd voor en klanten gingen altijd voor. Twee weken vakantie vond ik al te veel. Ik werkte hard en veel. 13 jaren lang. Ik was oververmoeid tijdens een drie jaar durende vechtscheiding. En mijn zelfstandige onderneming voelde niet meer als een avontuur, maar als een last, o.a. omdat ik mijn omzetten mocht inleveren bij mijn ex-partner. Uiteindelijk was het verlies van een dak boven het hoofd van mij en mijn kinderen de druppel tot mentale uitputting. En het moment dat ik stil ging staan bij wat ik nu echt in dit leven wilde.

Het besef dat ik altijd voor een ander leefde door mijn perfectionisme, gebeurtenissen en opvoeding uit mijn verleden, heeft doen inzien ik altijd maar met een zware rugzak sleepte. Stressoren zijn namelijk vaak gedachten. En gezien ik geloof dat geest en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, heeft de energie frequentie van mijn mindset invloed op de gezondheid van mijn organen. Dus om lichter te leven moest ik deze ballast loslaten.

Fully customized Visual Composer
Easy to import Demos
More than 1200 Icons at your finger tips
Numerous Theme Options that guarantee uniqueness
Numerous customizable Shortcodes available
Fully Responsive, slick experience on all devices
More than 1200 Icons at your finger tips
Numerous customizable Shortcodes available
Easy to import Demos

Metaforisch gezien was mijn luchtballon mandje zwaar en vol met vecht- en vluchtgedrag. En stond ik aan de grond. De eerste stap was die ongelukkige gevoelens los te laten. Het ging vooral om de behoefte van erkenning van mijn ouders, het perfect willen doen als moeder en niet willen falen als zakenvrouw. De stress die het aan hoge eisen willen voldoen gaf, sloeg ik op als spanning in mijn rug en nek. Mijn boze gedachten over wat mij was aangedaan, brachten meer innerlijke conflicten. Met oververmoeidheid en burn-out tot gevolg. Uiteindelijk heb ik mijn eerste bedrijf letterlijk met pijn in mijn hart losgelaten. Nu weet ik loslaten is niet hetzelfde als opgeven. En door mentale coaching stond ik weer open voor het toe laten van positieve gevoelens zoals vreugde, eigenwaarde en het mezelf welvaart waard vinden. Onverwachts kreeg ik de mogelijkheid tot opnieuw beginnen met financieel een schone lei en tweede bedrijf. 😊

Negatieve, destructieve gedachten en gevoelens nemen nu niet meer de overhand. Ik gebruik mijn verstand in het Nu, om de toekomst vorm te geven via positieve vibraties. Waardoor dat gevoel van stress en tekortschieten tussen gezin en werk is verandert.

Ik ervaar het als een body en mind reset. Mijn luchtballon vliegt weer. En ik leef mijn zielsmissie. Dit is de Stress Transformatie ik iedereen gun! Daarom heb ik een model ontwikkeld die bewuste, ondernemende mensen helderheid en moed bied. Zodat jij het leven gaat leiden, jou rust en vitaliteit geeft.

Mijn advies; ‘niet wachten tot misschien ooit….of tot je lichaam zegt; ‘ho, stop en niet verder’. Jij als ondernemer, bent ook een ouder, een partner, een student en/of een sporter. En in al die rollen wil je jouw beste versie zijn. Toch? Jij bezit al die veerkracht en vitaliteit!

Ook al ervaar je nu nog fysieke- en mentale klachten, die jouw denken, voelen en handelen belemmeren. Weet dan hoe je effectief en zelfstandig jouw innerlijke oorzaak aanpakt. En kies bewust voor minder stress, meer (werk)geluk. Jouw leven is dit moment!

One Comment

  1. admin-Reply
    april 20, 2015 at 11:43 am

    But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness.

Leave A Comment