Jacqueline Brandes

“Feel like a WarriorGoddess and CREATE your future”

Ik ben een lichtwerker;een KrijgerGodin;een Kolibrie in wording

Mijn waarom

Ik ben Jacqueline, 40 jaar,  met de wens heel NL meer vanuit zijn hart gaat leven. Ik heb 2 mooie dochters van 8 en 12 jaar. Samen hebben we veel meegemaakt, van scheiding, geweld en dakloos zijn aan toe.

Ik heb veel los moeten laten om vrijheid, geluk en gezondheid weer naar me toe te halen. Omdat ik er veel alleen voor heb gestaan, jaren over heb gedaan, wil ik nu high level ondernemers bijstaan, niet verder te zoeken, gezondheid, vrijheid en geluk is dichterbij dan je denkt. En dit gun ik jou!

Mijn passie als natuurgeneeskundig Psychosociaal counselor is al 23 jaar, mensen coachen naar zelfvertrouwen, meer welzijn en een glimlach in de spiegel, o.a. via de combinatie mind reset en zintuigprikkelende therapie.

Leer de Innerlijke Kracht Strategie van een KrijgerGodin

Het is een rouw periode geweest met uiteindelijk de diagnose ziekte van Lyme met vergelijkbare klachten zoals burnout en chronische vermoeidheid. Maar de alleenstaande zorg voor mijn kinderen ging door. Onrust gaf mij prikkelbaar darm syndroom en extra kilo’s waar ik me nog nooit druk om gemaakt had. Woede uitbarstingen hadden weer schuldgevoelens tot gevolg. De vele huilbuien en gedachtes van ‘ik kan niet meer’, hebben me doen besluiten dat het anders moet.

More About Me

Ik wil een gelukkig leven, me tevreden voelen met de tijd die ik in werk steek en vol zelfvertrouwen mensen kunnen helpen bij het ordenen van hun gedachten en ze begeleiden naar fysiek en emotioneel meer energie.

Ik voelde altijd al ontzettend veel enthousiasme voor het combineren van methodes die werken in het universele veld. Coaching en therapie op emotioneel niveau werd ik altijd al blij van.

De voelbare resultaten op zielsniveau van bijvoorbeeld Psych-K, MatrixMethode en BodyMind Release, hebben mij mijn leven terug gegeven. En wist daar wil ik meer van leren om andere die zich herkennen in mijn verhaal te helpen met duurzame Stress Transformatie.

Skill Levels

Choco voyage ceremonie

84%

MunayQi inwijdingen

92%

Gesprekstherapie

78%

Mijn Expertise

Natuurgeneeskunde en healing.

Begeleiding van high level vrouwelijke ondernemers, willen leven als een KrijgerGodin, zowel zakelijk als prive.

Stress Transformatie

Stressballen loslaten en positiviteit terughalen.

Innerlijke kracht strategieën.

Leef je leven met impact in vrijheid, geluk en gezondheid.

Wat mijn cliënten zeggen Say

Doe je met mij mee?

Word je beste Jij!