Vandaag stond ik op met de vraag wat is mijn belangrijkste volgende stap. Wat is mijn intentie voor 2020? Ik heb prachtige levensdoel kaarten die ik gebruikt heb om een antwoord van de engelen of van de universele intelligentie te mogen ontvangen. De bevestiging die ik kreeg was om dagelijks te gaan schrijven; boeken, artikelen of blogs. Er staat letterlijk dat de engelen mij een herinnering sturen aan het feit het niet perfect hoeft. Dat ik onzeker en angstig kan zijn waardoor ik ga treuzelen. Ik voelde me emotioneel worden, verdrietig in mijn buik. Want ik moet bekennen ik vorig jaar gestart was met het schrijven van een boek. Maar door het crashen van mijn computer ben ik helaas mijn eerste pagina’s kwijtgeraakt. Ik ben er ziek van geweest. Uiteindelijk heb ik door te veel andere wensen en creaties er geen aandacht meer aan gegeven en nooit meer begonnen.

Wel is het altijd in mijn hoofd blijven zoomen. Want het les geven over ‘de regie terug te krijgen over je hart’, vind ik belangrijk voor iedere zelfstandige zakenvrouw-moeder die ervaringen heeft gehad in een gewelddadig narcistische relatie. Heel herkenbaar voor mij als alleenstaande moeder en ondernemer is het gevoel van ‘altijd toch maar (moeten) doorgaan’. Ondanks heftige levenservaringen. En hierdoor mijzelf op de tweede plaats te zetten. De ervaring leert dat langzaam maar zeker toch de man met de hamer komt. Zoals Burn-out symptomen en chronisch vermoeid, maar meestal onzichtbaar voor de buitenwereld. Maar ik zie jou wel. Het is niet nodig om het zover te laten komen. Je kan echt met meer energie en happiness jouw leven (weer) vormgeven. Ik wil je daarin helpen en zal dus meer gaan schrijven. Het voelt goed om mijn ervaringen te delen en via een boek, aan ondernemende, krachtige vrouwen het gevoel te geven, dat ze niet alleen zijn en dat alles goed komt op een dag.

Spoken onderweg

Nu heb ik altijd de behoefte gehad om mensen te inspireren, te healen en te onderwijzen. Ik mag, zo zegt het levensdoel kaartje; om vertrouwen, duidelijkheid en motivatie vragen. En dat is voor mij en vele onder ons toch een dingetje, dat om hulp vragen en geduld hebben.

Positief denken kan moeilijker zijn tijdens stress momenten. En vechten met de negatieve gedachten in je hoofd geeft onrust waar je niet mee verder komt. Het is een schijn van controle. Altijd muziek aan. Altijd door rennen. Te veel willen. Niet haalbare to do lijstjes. Herkenbaar?

Onze hersenen zijn ontworpen om op gevaar te letten. In ons oer instinct zit dit aanwezig. Dit kan je niet uitzetten. Er zijn nu eenmaal dagelijkse stress factoren. Maar je kan wel leren de triggers, de emotie, het trauma of de gebeurtenis anders te gaan zien. De controle over je buitenwereld begint dus met de controle over jouw binnenwereld.

  • Stap 1 is vaak toch acceptatie.
  • Stap 2 is bereidheid drempels over te stappen om te komen naar het leven jij wilt.
  • Stap 3 is weten wat je wil! Naar welke waarden wil jij leven? Wat is belangrijk voor jou?

Stap 1 is vaak toch acceptatie

  • Stap 2 is bereidheid drempels over te stappen om te komen naar het leven jij wilt.

More than 1200 Icons at your finger tips

  • Stap 3 is weten wat je wil! Naar welke waarden wil jij leven? Wat is belangrijk voor jou?

Onderweg komen we geheid spoken tegen, zoals moeilijke gevoelens en belemmerende gedachten. Het process Burn-out en opgebrand zijn verloopt met ups and downs. Maar wil je loskomen van je oude patronen, je zelfbedachte etikette en je zelfverzonnen verhalen leren inzien? Lees eens meer over mijn MunayQi methoden zoals o.a. Psych-K. De waarheid of de leugen (oftewel de overtuiging in jouw systeem) is direct zichtbaar in je spieren. En dit kunnen we testen. Ik zal in volgende blogs mijn methodes met wetenschappelijk onderbouwde artikelen uit leggen hoe het werkt. Maar onderbouwd of niet, meestal weet je intuïtief al wat goed voor je is. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden is mijn mening. Bijvoorbeeld wanneer je zwanger bent, heb je bijvoorbeeld meer behoefte aan vette vis, omdat biologisch gezien gezonde vetten goed zijn voor ontwikkeling hersenen kindje. Maar ik begrijp als geen ander dat wanneer je opgebrand bent, je van jezelf vervreemd bent, geen overzicht hebt door de dilemma’s in je hoofd. Dus weer even terug naar stappen die je kan zetten om uit je burnout te komen.

3 stappen

  • Stap 1; betreft acceptatie van je kracht die je wel hebt en acceptatie wie jij bent.
  • Stap 2; is bereid zijn de stap te zetten naar een omgeving en overtuiging die wel bij je past. Zodat je in,
  • Stap 3; die vastgeroeste patronen blijvend doorbreekt, zodat je weer uitdagingen aangaat.

Voelt het intuïtief goed om mijn hulp in te roepen. Dan zo nodig ondersteun ik je met Bach bloesem en star remedies omdat door de teleurstelling van niet aan je verwachtingen voldoen, boosheid zich kan tonen. En daaronder zit weer schuldgevoel en of verdriet. Erken je dit? Gebeurtenissen en ervaringen zijn belangrijk om te verwerken via de MatrixMethode bijvoorbeeld. Zo lees je alles is verbonden met elkaar en brengt jou naar die zo verdiende stress transformatie en mij naar de zelfdiscipline om te gaan schrijven. ?

Vriendelijke groet Jacqueline

11-01-2020

Leave A Comment