Become a WarriorGoddess in 30 days.

‘Ik geloof in jou!’

Ik geloof erin dat het jaar 2020 het jaar naar een bewustzijnsverandering is. En nu met de Corona crisis en de recessie kunnen we hier duidelijk niet meer omheen. We worden gedwongen om met compassie te werken, anders te denken en vooral stil te staan bij hoe wij willen leven.

Want het volgen van andermans leven via social media geeft geregeld een deuk in ons zelfvertrouwen. Omdat het lijkt dat de ander rijker, beter of mooier is dan jij. Veel jongeren waarderen zich zelf door de vergelijking met anderen. Zelfvertrouwen ontstaat pas als jij je net zo knap, handig of slim vindt.

Dus onze zelf waardering lijkt af te hangen van, of we er wel of niet uitspringen (op social media). En hoe leuker wij ons zelf vinden, hoe zelfverzekerder je (lijkt) te zijn.

Zou het niet fijn zijn jezelf als ‘goed’ te waarderen, zonder dat je je beter dan anderen moet voelen? Je brein heeft invloed op jouw lichaam en andersom blijkt jouw lichaam ook effect te hebben op je brein en hormoonstelsel. Hoe kan je nu je potentie laten groeien en vol zelf vertrouwen zijn?

Droom, Leef, Doe …en wordt de beste, sexy Jij! 

Ja, ik doe voor €27,00 mee!

Become a WarriorGoddess in 30 days.

‘Ik geloof in jou!’

Stap 1 is begrijpen dat je brein vanuit de oertijd biologisch is ingesteld op het beschermen van jouw persoon. Hierdoor houd die zogenaamde stem oftewel je innerlijke criticus oftewel jouw ‘bodyguard brein’ jou vaak klein en onzeker. Het controleert jouw keuzes en bevordert je angsten.

Uit diverse onderzoeken is bekend hoeveel energie en stress het jou kost, wanneer je zelfvertrouwen hebt gebouwd op valse macht. Zoals; door de beste willen zijn no matter what en de enige in jouw soort door anderen te denegreren of dominant andere te overheersen. Een gezond mentaal welzijn ontwikkel je wel door gelijkgestemden mensen om je heen. En jezelf helpen door de stem in je brein te bedanken voor zijn zorgen, bedenkingen en bescherming. Vertel jouw gedachten; je ze voor bij laat drijven. En jij wel die stap gaat zetten buiten je comfort zone. Want dat jij wel de persoon wilt zijn die jij echt bent. Zonder angst, zonder excuses, zonder twijfel. En alleen kan slagen als je het wel probeert. Dus:

Stap 2 is wees niet zo streng en focus meer op gelijkenis. Oftewel beoefen Zelfcompassie! Die zogenoemde veiligheid heeft je niets gebracht toch? Anders zou je nu niet lezen over wat mijn MunayQi methode voor je kan veranderen!  Luister niet naar je valse zelf!

Psychologisch onderzoekster Kirstin Neff en Roos Vonk van de Universiteit Nijmegen, hebben het effect van lief zijn voor je eigen mind en gedachten bewezen. Naast het feit het tijd is om te starten met het creeëren van je eigen leven en al de kennis die jij van ouders, leraren, omgeving hebt gekregen, naast je neer te leggen. Zodat je meer jouw eigen hart gaat volgen!

Stap 3 is leven in het Nu. Mindfulness en zelfcompassie veroorzaken een veilig en comfortabel gevoel. Omdat je stilstaat bij het gezegde; Heb je een probleem, ja? kan je er wat aan doen? Ja, then don’t worry. Kan je er nu niets aan doen? Then don’t worry. heb je geen probleem? Then don’t worry. Wanneer je je goed voelt, heb je automatisch meer energie om actie te ondernemen.

Stap 4 is je motivatie en zelfvertrouwen vergroten door je lichaamshouding letterlijk groot te maken. Benen en armen spreiden. Je kin omhoog en je schouders naar achteren rollen. Dit veroorzaakt een boost in je testosteron en vermindert duidelijk je stress hormoon cortisol volgens Harvard professor Amy Cuddy. Super in te zetten voordat je een drempel over moet, een presentatie mag geven of een spannend (sollicitatie) gesprek hebt.  Je lichaam heeft dus echt invloed op je brein! En je brein heeft controle over je lijf. Maar het is aan jou hierin de keuze te maken, luister ik naar de stem die mij tegen houd, geloof ik mijn gedachten en maak ik mijn lichaam klein en onzeker of zorg ik ervoor dat ik er sta?!

Stap 5 is acceptatie van je gehele zelf. Met de zogenaamde tekortkomingen en imperfecties inclusief. Want wie bepaalt nu eigenlijk wat perfect is? De mentale wonden die je hebt, verzorg je door via training een reset of your mind te realiseren. Hulp te vragen aan een coach om samen het verdriet te door voelen en de situatie te leren accepteren. Je staat er niet alleen voor.

Ja, ik doe voor €27,00 mee!

Ja, ik ontvang graag de digitale MunayQi folder

Neem contact met ons op!

Leef vanuit je hart.

es, het is echt mogelijk naar tevredenheid toe te werken en de zo gewenste rust te optimaliseren.  Let op dat je niet verwacht dat je elke dag 100% vol zelfvertrouwen en happy bent. Want allemaal hebben we onze ups and downs. Wil je dus a.u.b. niet meer vasthouden aan je hoge eisen van zelfverzekerdheid. En vriendelijk zijn tegen jezelf, zoals je dat ook tegen je beste vriendin zou zijn. Behandel jezelf niet als de vijand. Die kritische blik motiveert je niet. Door de aangevallene en de aanvaller te zijn, ontstaat een stress-overload. Jouw beschermend brein komt weer in vecht en vlucht modus met stress, burn-out en depressie tot gevolg.

Als je niet lekker in je vel zit en je bent om wat voor reden uit balans, dan vertrouw je dat stemmetje niet meer en voel je je onzeker. Onzekerheid heeft een sterke invloed op het luisteren naar je gevoel. Door die onzekerheid vertrouw je niet of nauwelijks meer op je innerlijke gevoel, en op deze manier wordt de onzekerheid alleen maar erger. Hoe sterker iemands vertrouwen is in zichzelf, des te meer vertrouwt men op het gevoel. En dan heb ik het natuurlijk over het echte zelfvertrouwen en niet het machozelfvertrouwen want dat is een schijnzelfvertrouwen. Werken aan je zelfvertrouwen zal er voor zorgen dat je steeds vaker naar jezelf durft te luisteren, wat uiteindelijk een vooruitgang voor je betekent. Over het algemeen is je eigen innerlijke gevoel zeer betrouwbaar.

Confrontatie met eigen emoties

De confrontatie met je eigen emoties is een van de moeilijkste opgaves die ‘n mens aan zichzelf kan opdragen. Hoe moeilijk dan ook, zo’n confrontatie met je eigen gevoelens is ook een kans om jezelf als mens te ontwikkelen. Het toegeven dat we een probleem hebben is op zich al een grote stap.

Emoties, je krijgt ze gratis bij je geboorte. Het zijn signalen die je vertellen hoe het met je is. Emoties kunnen verdeeld worden in vier primaire emoties: bang, boos, blij en bedroefd. Andere emoties zoals jaloezië, afgunst, medelijden, wrok of schaamte zijn samengestelde (secundaire) emoties omdat er denken aan te pas komt. Het gebeurt dus niet onbewust. Primaire emoties zijn er al op jonge leeftijd, en dat is niet zonder reden. Ze hebben een probleem oplossende functie. Door te luisteren naar je gevoelens kom je te weten wat je nodig hebt. Iedere emotie heeft zijn functie.

Mijn MunayQ Methoden helpen je om niet meer bang te zijn. Trauma uit het verleden te ontladen en onzekere gedachten over jezelf of over de toekomst te stoppen. Zelfcompassie brengt jou zelfvertrouwen!

Aan jou de keuze:

To become the best version of yourself in a relaxed way.

Fortuna features a Text Box element – call to action box that you can use to stress on a piece of text and add a button. Pick from several style presets (Boxed/Bordered/Normal) in order to create different outputs. Check out some of the most useful element options below as well as a few examples further below them.

Features

Text Title
Text Content
Background Toggle
Accent Color Border Toggle
Button Link
CSS Animation

Let's work on your exciting new project together!

Fortuna is a clean design, powerful WordPress Template suitable for a wide variety of websites that you and your clients will love. Content creation is a breeze with the drag’n drop Visual Composer and tons of modification options available at the click of a button.

Let's work on your exciting new project together!

We are Awesome & Cool plus Our Services Rock

We create beautiful, user-friendly, feature-rich WordPress Templates that both you and your clients will love.

We are Awesome & Cool plus Our Services Rock

We create beautiful, user-friendly, feature-rich WordPress Templates that both you and your clients will love.